voor inwoners, met gemeenten

Dienstverlening Amaris

Publicatiedatum: 30 augustus 2019

Geachte inwoners, cliënten van Amaris Zorggroep,

U bevindt zich momenteel op een website van de Regio Gooi en Vechtstreek, de organisatie die namens acht gemeenten in de regio voor alle inwoners contracten afsluit met (o.a.) thuiszorgaanbieders. Mogelijk heeft u via de media of via de medewerkers van uw thuiszorgorganisatie, Amaris Zorggroep (hierna Amaris) vernomen van veranderingen rondom uw huishoudelijke hulp. Via deze pagina brengen wij u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Amaris wil stoppen met het aanbieden van huishoudelijke hulp. Dit is niet alleen het geval in onze regio, maar geldt voor het hele land. Amaris wil dat de hulp aan u wordt overgenomen door een andere organisatie, waarmee zij ook al afspraken hebben gemaakt. Naast de dienstverlening neemt deze eventuele nieuwe organisatie  ook het personeel over. Amaris heeft aangegeven dat de zorg en dienstverlening die u nu ontvangt bij een wisseling doorloopt zoals  u dat gewend bent.

Een mogelijk nieuwe aanbieder dus, met dezelfde kwaliteit van zorg en ondersteuning. Toch gaan we niet over één nacht ijs. Want de Regio ziet er ook op toe en toetst dat de nieuwe aanbieder ook voldoet aan de juiste en gestelde kwaliteitseisen. Dus totdat dit goed geregeld is blijft Amaris uw huishoudelijke hulp verzorgen en uw aanspreekpunt.

Wanneer er dingen wijzigen dan informeert Amaris u over de nieuwe situatie.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie of om een andere reden vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch contacten via 035-6926204
U kunt ook onderstaand vragenformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.